Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

TRAP-SKEET GENÇLER GELİŞİM KAMPI

Trap-Skeet Gençler Gelişim Kampı 28 Ocak – 1 Şubat 2019 tarihleri arasında Turaç Altunbaş Dış Tic. San. A.Ş. iş birliğiyle, Mersin-Erdemli Olimpik Atış Poligonunda yapılacaktır. Kampa katılacak 30 sporcunun ulaşım ve konaklama masrafları federasyonumuzca karşılanacaktır.

Kesin katılım listesinde bulunan sporcular 28 Ocak 2019 tarihi itibariyle Mersin Wonasis Otel'e giriş yapabileceklerdir. 

Kampa davet edilmek üzere Plak Atışları Teknik Kurulu tarafından, güncel Türkiye Sıralaması baz alınarak belirlenen sporcular aşağıda listelenmiştir.

2000 yılı ve sonrası doğumlu olan genç ve yıldız sporcular, yarışmalara katılım ve puan durumları birlikte değerlendirilerek listeye alınmışlardır. Sıralama yapılırken eşitliği sağlamak amacıyla yıldız sporcuların puanları 125/75 ile genişletilmiştir.

* Sporcu, 1999 doğumlu olmasına rağmen, kategorideki sporcu sayısının yetersizliğine ve milli takım antrenörünün olumlu kanaatine binaen listeye dahil edilmiştir.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart