Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

DENİZ ÜSTÜNDAĞ BAŞARILARINI ÖDÜLLE TAÇLANDIRDI

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu En'ler Ödül töreninde Skeet Milli Takım Sporcumuz Deniz Üstündağ ödüle layık görüldü.

Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan, Federasyon Başkanımız Ufuk Arman, Yönetim Kurulu Üyemiz Ufuk Yağcılar ve Skeet Milli Takım Antrenörümüz Ali Bilgin'in de katıldığı tören Konya'da düzenlendi.

Seçimi Konyalı sporcular arasından yapan Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, bu yıl takım halinde Avrupa Şampiyonası üçüncülüğü, Dünya Kupası üçüncülüğü ve Tüm Dallar Dünya Kupası Şampiyonluğu yaşayan Genç Bayanlar Skeet Milli Takım Sporcumuz Deniz Üstündağ'ı Konya'nın en iyilerine verilen ödülle onurlandırdı.

Genç Sporcumuz Deniz Üstündağ'ı ve Milli Takım Antrenörümüz Ali Bilgin'i emeklerinden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart