Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

ERDEMLİ KAYMAKAMI SAYIN MUHİTTİN PAMUK POLİGONDA ATIŞ YAPTI

Mersin’de düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Kupası için Erdemli Atış Poligonuna gelen; Erdemli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Ali Doğan, Mersin Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Ahmet Tarakçı, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Adem Kılıç, Federasyon Başkanımız Ufuk Arman ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte yarışmaları izledi.

Müsabakaların sonuçlanması ve madalya töreninin ardından tesisi gezen Erdemli Kaymakamı Muhittin Pamuk, İlçe Emniyet Müdürü Ali Doğan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Tarakçı poligonda atış yaptı.

Tesisin tüm atış alanlarını inceleyen Erdemli Kaymakamı Muhittin Pamuk; teknolojinin en ileri seviyesinin kullanıldığını ve Türk Sporu için çok önemli bir tesis olduğunu belirtti.

 

 

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart