Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

FEDERASYON BAŞKANINA AHDE VEFA

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve Bursa’da düzenlenmesi planlanan Skeet Federasyon Kupasına 8 Nisan Cuma günü hayatını kaybeden Federasyon Başkanı Mehmet Bülent Torpil’in adının verilmesi kararlaştırıldı.

Mart ayında Mersinde yapılan  eleme yarışmalarının ardından derece alan sporcular Nilüfer ilçesinde bulunan Bursa Büyükşehir Belediyesi Olimpik Trap-Skeet  Atış Poligonunda mücadele edecek.

Erkek ve bayan sporcuların yarışacağı müsabakalar büyük ve gençler kategorilerinde yapılacak.

Bayanlarda 23 Nisan Cumartesi günü 75 atışın ardından final müsabakalarına geçilecek. Erkek sporcular ise cumartesi günü 75 atış yapacak ve pazar günü de 50 atışın ardından final de kupa için yarışacak.

 

 

 

 

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart