Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

HAVALI ATEŞLİ SİLAHLAR 1. KADEME ANTRENÖR YETİŞTİRME KURSU

Federasyonumuzun 2019 yılı faaliyet programı kapsamında; Havalı – Ateşli Silahlar  1. Kademe Antrenör Yetiştirme Kursu 01-12 Temmuz 2019 tarihleri arasında Bolu ilinde düzenlenecektir.

- Kursa başvurular e-Devlet Kapısı üzerinden yapılacak olup, bunun dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

- Katılımcı sayısı 50 ile sınırlıdır. Katılmak isteyen kursiyerler e- devlet üzerinden başvurularını gerçekleştireceklerdir. 10-27 Haziran 2019 tarihleri arasında kursiyer adayları başvuru yapabileceklerdir. 28 Haziran 2019 günü başvuru yapan adayların başvuruları sistem üzerinden Spor Eğitim Dairesi tarafından onaylanacak ve başvuru sonuçlar açıklanacaktır.

- Başvuru sahipleri; başvuru sırasında e-posta adreslerine gelecek olan referans numarası ile Spor Eğitim Dairesi Başkanlığına ait Ziraat Bankası hesabına 160 TL. yatıracaklardır.

 !!(*Kursiyerlerin Ziraat Bankası'nın herhangi bir şubesine gittiklerinde, şube görevlisinden Online Tahsilatı seçmelerini Kurum Ödemeleri adımından Diğer Kurumu seçmelerini Gençlik ve Spor Bakanlığı Kursiyer Tahsilatı bölümünden TC Kimlik numarasıyla ödeme yapacaklarını bildirmeleri gerekmektedir. ) !! 

Aynı zamanda TC kimlik numarasıyla Federasyonumuzun Türk Ekonomi Bankası’nın 2533 kurum kodlu hesabına 375 TL. kurs ücreti yatıracaklardır.

- Başvuru sahiplerinin aşağıda belirtilen Genel Bilgilendirme Duyurusunu dikkatli bir şekilde okuyarak başvuru için gereken evraklarını eksiksiz bir şekilde tamamlamaları gerekmektedir. Evraklarında eksiklik bulunan ya da kurs ücretlerini yatırmayan başvuru sahiplerinin yapacakları başvurular dikkate alınmayacaktır.

Genel Bilgilendirme için TIKLAYINIZ

Kurs Programı için TIKLAYINIZ

Antrenör Yetiştirme Kursları Ön Kayıt E-Devlet Başvuru Rehberi için TIKLAYINIZ

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart