Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

HAVALI SİLAHLAR AVRUPA ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonası müsabakaları sona erdi.

10 M Havalı Tüfek Büyük Erkekler Takım Finallerinde ülkemizi temsil eden milli sporcularımız Ömer AKGÜN, Halil İbrahim ÖZTÜRK ve Ahmet BAYRAK takım olarak attıkları toplamda 621.7 puanla müsabakayı 7. Sırada tamamladılar.

10 M Havalı Tabanca Büyük Erkekler Takım Finallerinde ülkemizi temsil eden milli sporcularımız Yusuf DİKEÇ, İsmail KELEŞ ve Yusuf AVCI takım olarak attıkları toplamda 569 puanla final müsabakasını 7. Sırada tamamladı.

Avrupa Şampiyonasında Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunlarına 10 M Havalı Tüfek disiplininde ilk kez kota kazanan milli sporcumuz Ömer AKGÜN’ü, 10 M Havalı Tabanca disiplininde ülkemize bronz madalya kazandıran milli sporcumuz İsmail KELEŞ’i, müsabakalar boyunca ülkemizi gururla ve başarıyla temsil etmiş olan tüm sporcu, antrenör ve idarecilerimizi gönülden tebrik ederiz.

 

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart