Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

İLK OYLAR KULLANILDI

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Havalı Silahlar Türkiye Kupası antrenman atışları ile başladı. Yarışmada aynı zamanda seçim heyecanı da yaşandı. Yusuf Dikeç ve Emine Taşdelen kurulun ilk üyeleri oldu.

Sporcu Kurulu’nun İlk Üyeleri Seçildi

Sporcuların fikirlerine, görüş ve eleştirilerine daha fazla önem vermek maksadıyla Sporcu Kurulu’nun oluşturulması kararlaştırıldı. Bu doğrultuda yapılan hazırlıklar neticesinde sporcular kendi kurullarının üyelerini belirlemek için sandık başına gitti.

Tabanca, tüfek, skeet ve trap disiplinlerinden 2’şer sporcunun bulunacağı kurulun tabancada üyeleri belli oldu. 7 sporcunun yarıştığı seçimde, sporcular oy pusulasındaki 2 adaya oy kullandı.188 geçerli oydan; Yusuf Dikeç 138 ve Emine Taşdelen 73 oy alarak kurula seçildi.

“Amacımız Sporcularımıza Daha Fazla Söz Hakkı Vermek”

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Ufuk Arman; “Poligonda yarışmalara katılan ve mücadele eden sporcularımızın, yaşadıkları sıkıntıları görebilmek ve eksikleri tamamlamakla birlikte daha iyiye gidebilmek adına 8 kişilik kurulun oluşturulması kararı alındı.Atıcılığın en büyük emektarlarından değerli sporcularımızın  gözünden atıcılığı değerlendirebilmek, yönetimle daha hızlı iletişim kurarak, görüş ve öneri sunabilmeleri için oluşturduğumuz kurula ilk üyelerimizi yine sporcularımız seçti. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dilerim. 8 kişilik kurulumuza 6 üye daha yine adil ve şeffaf bir seçimle belirleyeceğiz” dedi.

Mersin’in Erdemli ilçesinde bulunan poligonda yapılan yarışmada havalı tabanca disiplininde 237, tüfekte ise 190 sporcu yarışıyor. Havalı tabancada antrenman atışları ile başlayan müsabakalar 27 Ocak’ta tabanca, 28-29 Ocak’ta ise tüfek disiplini atışları ile devam edecek.

 

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart