Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

ISSF BÜTÜN DALLAR DÜNYA ŞAMPİYONASINDA ALTIN MADALYA SEVİNCİ!

Güney Kore'de Altın Madalya sevinci!

31 Ağustos -15 Eylül 2018 tarihleri arasında Güney Kore’nin Changwon kentinde düzenlenen ISSF Bütün Dallar Dünya Şampiyonası 10 M Havalı Tabanca Genç Bayanlar kategorisinde yarışan Ankara TOHM sporcusu Şevval İlayda TARHAN, sıralama müsabakasında 570 puan atarak çıktığı final etabında 237.9 puan atarak hem Türkiye Rekorunu kırdı hem de Altın madalyanın sahibi oldu!

Aynı müsabakada yarışan milli sporcu Ankara TOHM sporcusu Yasemin Beyza YILMAZ 563 puan, Hilal DEMİR ise 554 puan atarak sıralama müsabakasını tamamladılar.

Milli sporcularımız takım halinde attıkları 1687 puanla, 10 M Havalı Tabanca Genç Bayanlar Takım sıralamasında 6. sırada yer aldı.

50 M Tüfek Yat Büyük Erkeklerde yarışan Hasan ÇOBAN 617.1 puanla müsabakayı tamamladı.

Yarın yapılacak olan 10 M Havalı Tabanca Büyük Erkekler kategorisinde ülkemizi milli sporcu İsmail KELEŞ ve Yusuf DİKEÇ temsil edecek.

Trap Genç Erkekler ve Trap Büyük Bayanlar kategorilerinde yarışan milli sporcular Murat İLBİLGİ ve Safiye SARITÜRK’ün müsabakaları yarın devam edecek.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart