Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

ISSF TÜM DALLAR MÜSABAKALARI BAKÜ'DE BAŞLADI

ISSF (Uluslararası Atıcılık Federasyonu) tarafından Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen ISSF Bütün Dallar Dünya Kupası müsabakaları başladı.

Ülkemizi 10 metre ve 50 metre havalı tabanca disiplinlerinde olimpiyat vizesi bulunan milli atıcılarımızdan Yusuf Dikeç ve İsmail Keleş ve 10 metre havalı tüfekte Ömer Akgün  Zeljko Todorovic antrenörlüğünde temsil ediyor.

Trap disiplininde ise Servet Sivrikaya, Alper Pınar ve Oğuzhan Tüzün, Zafer Akgün antrenörlüğünde madalya için mücadele ediyor.

Federasyon Başkanımız Ufuk Arman da milli sporcularımızı desteklemek için müsabakaları Bakü Atıcılık Merkezi'nden takip ediyor.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart