Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

MEHMET BÜLENT TORPİL DOUBLE TRAP FEDERASYON KUPASI MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Mehmet Bülent Torpil Double Trap Federasyon Kupası müsabakaları sona erdi.

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan Bursa Büyükşehir Belediyesi Atış Poligonu’nda 30 Nisan Cumartesi ve 1 Mayıs Pazar günü düzenlenen müsabakalara 10 ilden 26 sporcu katıldı.

Büyük erkeklerde mücadele eden 23 sporcudan Beytullah Balkancı birincilik, Servet Sivrikaya ikincilik ve Ataberk Keskin üçüncülük kupasını elde etti.Genç erkeklerde klasmanında ise  Mehmet Sait Örtükoğlu birincilik kupasını alırken Sami Berber ikincilik Hasan Yiğit Mutlu ise üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Tüm Fotoğraflara Erişmek için tıklayınız

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart