Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

SPORCULARIMIZ KENDİ KURULLARI İÇİN SANDIĞA GİDİYOR

Sporcuya verilen desteğe bir yenisini daha ekleyen Federasyonumuz, Atıcılık Sporcu Kurulu’nun oluşturulması için çalışmalarına devam ediyor.

Poligonda yarışmalara katılan ve mücadele eden sporcularımızın, yaşadıkları sıkıntıları görebilmek ve eksikleri tamamlamak adına 8 kişilik kurulun oluşturulması kararı alındı.

Tabanca, tüfek, skeet ve trap disiplinlerinden 2’şer sporcu bulunacağı kurulda; tabanca ve tüfek disiplini için seçimler sonuçlandı.

26 Ocak günü tabanca disiplininde gerçekleşen oylamayla birlikte; Yusuf Dikeç ve Emine Taşdelen, 28 Ocak Cumartesi günü tüfek disiplininde yapılan seçimde ise Murat Uzdaş ve Nurefşan Polat en çok oyu alarak Sporcu Kurulu üyesi oldu. 

 

Trap  ve Skeet disiplinlerinde ise oylama zamanı yaklaşıyor. Yapılacak olan seçimler için adres Mersin…

Skeet disiplininde web sayfamızda ilan edilen adaylar, 17-19 Mart 2017 tarihleri arasında branş sporcuları tarafından oylanacak ve iki aday branşında kurul üyesi seçilecek.

Trap disiplininde ise seçim iki etaptan oluşacak.

31 Mart - 02 Nisan 2017 tarihlerinde Trap 1. Eleme Yarışmaları ve 07- 09 Nisan 2017

Trap 2. Eleme Yarışmaları'nda gerçekleşecek olan oylamayla iki aday daha , branşında kurul üyesi olarak seçilecek

Double Trap disiplininde ise ayrıca bir seçim yapılmayacak.

Başvuru şartları ve detaylı bilgi için tıklayınız.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart