Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

TRAP - SKEET DÜNYA ŞAMPİYONASI

ISSF tarafından Rusya- Moskova'da düzenlenen Trap - Skeet Dünya Şampiyonası devam ediyor.

30 Ağustos – 11 Eylül 2017 tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada Trap Bayanlarda yarışan milli sporcu Nihan GÜRER, 67 sporcunun katılım gösterdiği sıralama müsabakasında 67 puan atarak müsabakayı 19. sırada bitirdi.

Trap Genç Erkekler kategorisinde yarışan milli sporcu Murat İLBİLGİ, 49 kişinin mücadele ettiği sıralama müsabakasında 112 puan atarak 16. sırada yer aldı.

147 sporcunun katıldığı Trap Erkekler sıralama müsabakasında yarışan milli sporcu Alp KIZILSU 118 puanla 24. , Nedim Tolga TUNÇER 116 puanla 43. milli sporcu Oğuzhan TÜZÜN ise 112 puanla 77.sırada yer aldı.

Nedim Tolga TUNÇER ve Nihan GÜRER'in takım olarak yarıştığı Trap Mixed Team müsabakasında, millilerimiz 49 takım arasında 21. sırada yer aldılar.

Trap-Skeet Dünya Şampiyonasını canlı olarak takip etmek için ; http://www.issf-sports.org/competitions/results.ashx  adresini ziyaret edebilirsiniz

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart