Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

UFUK ARMAN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Ankara Bera Otel'de gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'da delegelerin büyük bir desteği ile Federasyon Başkanı seçilen Ufuk Arman, Atıcılık ve Avcılık camiasının geleceğinin belirlendiği kurul için emek veren herkese teşekkür etti.

Başkan Arman; " Bülent Torpil'in vefatı hepimizi derinden üzmüştür. Onun emaneti olan koltuğu devralmak benim için büyük bir gururdur. Bu göreve beni layık gören ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Atıcılığın her branşında, hem teknik alt yapı hem de sporcu düzeyinde daha ileri seviyelere ulaşmak için çalışacağız. Ağustos ayında düzenlenecek 2016 Rio Olimpiyat Oyunlarında madalya kazanmak ve atıcılıkta tarih yazmak istiyoruz. Yönetimi, antrenörü ve sporcusu ile hep birlikte Olimpiyat Oyunları'ndan gelecek madalyayı bekliyoruz. Sonrasında ise 2020 Tokyo Olimpiyatları olmak üzere çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bugünü değil yarınları düşünerek çalışmak için çıktığımız bu yolda destek olan herkesi tekrar en kalbi duygularla selamlıyor ve teşekkür ediyorum."

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart