Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

YUSUF DİKEÇ DÜNYA KUPASI'NDA 4.OLDU, MURAT KILIÇ REKOR TAZELEDİ

Uluslararası Atıcılık Federasyonu (ISSF) tarafından Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Issf Tüm Dallar Dünya Kupası müsabakalarının 50 metre tabanca atışlarında ülkemizi temsil eden ve 2016 Rio Olimpiyat Oyunları kotasını elinde bulunduran Yusuf Dikeç ,eleme atışlarında 556 puanla finale yükseldi ve finalde 148.8 puanla yarışmayı 4.sırada tamamladı.

56 sporcunun mücadele ettiği Bakü'de 50 metre tabancada mücadele eden diğer sporcularımız İsmail Keleş eleme mücadelesinde 550, Eser Koç ise 525 puanlık atış ile finale çıkamadı.

Murat Kılıç Rekor Tazeledi

25 metre ateşli tabanca disiplininde mücadele eden Milli Sporcumuz Murat Kılıç da kendine ait olan 578 sayılık Türkiye Rekorunu da egale etti.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart