Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

TÜM DALLAR AVRUPA ŞAMPİYONASINDA GÜMÜŞ MADALYA TÜRKİYE'NİN

Türkiye, Tüm Dallar Avrupa Şampiyonasının ilk madalyasını kazandı.

10 M Havalı Tabanca Genç Bayanlar Takım müsabakasında ülkemizi temsil eden milli sporcularımız Şimal YILMAZ, Yasemin Beyza YILMAZ ve İlayda Nur ÇÜRÜK toplamda attıkları 563 puanla Altın madalya maçına çıkmaya hak kazandı.

Millilerimiz madalya müsabakasında gümüş madalyanın sahibi oldu.

Günün diğer müsabakası olan 10 M Havalı Tüfek Gençler Karışık Takım müsabakasında ülkemizi temsil eden Furkan Esat ÖZDİN ve Elif Berfin ALTUN, toplamda attıkları 615.8 puanla sıralama müsabakasını tamamladılar.

10 M Havalı Tabanca Gençler Karışık Takım müsabakasında ülkemizi temsil eden Şimal YILMAZ ve Yiğit YILDIRIM toplamda atmış oldukları 566 puanla 2.tur müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

2.turda ülkemizi temsil eden milli sporcularımız Şimal YILMAZ ve Yiğit YILDIRIM toplamda attıkları 375 puanla müsabakayı 7. sırada tamamladılar.

Aynı müsabakada yarışan milli sporcularımız Yasemin Beyza YILMAZ ve Alp Eren ERDUR toplamda attıkları 563 puanla müsabakayı tamamladı.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart