Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 2022 faaliyetlerimiz kapsamında düzenlemiş olduğumuz faaliyetlerimiz olan;

06-08 Mayıs 2022 Trap Türkiye Şampiyonası (Konya), 13-15 Mayıs 2022 Skeet Türkiye Şampiyonası (Konya), 11-15 Mayıs 2022 Havalı Silahlar Nevzat YAMAÇ 19 Mayıs Kupası (Mersin), Trap Bölgesel Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Kupası (Konya-Mersin) yarışmalarına toplam 1100 sporcumuz katılım göstermiş olup, aynı zamanda il müdürlüklerimiz ve federasyonumuza bağlı İl Temsilciliklerimiz iş birliğinde düzenlenmiş olan faaliyetlerimize de yine birçok sporcu katılmıştır.

Yarışmalarda bulunan tüm sporcu, antrenör ve idarecilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart