Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

TÜM DALLAR ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİ - ONLİNE

Ön Kayıt Başlangıç Tarihi : 23.11.2023

Ön Kayıt Bitiş Tarihi : 29.11.2023

Federasyonumuzun 2023 yılı faaliyet programı kapsamında; Tüm Dallar (Havalı – Ateşli Silahlar ve Plak Atışları) Antrenör Gelişim Semineri 30 Kasım 2023 tarihinde saat 19:30'da online olarak gerçekleştirilecektir.

Antrenör Eğitim Yönetmeliği gereğince 3. Kademe ve daha üst kademe antrenör kurslarına katılabilmek için belge düzenlenme tarihinden itibaren iki tane Antrenör Gelişim Seminerlerine katılmış olma şartı bulunmaktadır.

Seminere başvurular e-Devlet Kapısı üzerinden yapılacak olup, bunun dışında yapılan başvurular asla kabul edilmeyecektir. Başvurusu kabul edilen antrenörlerle paylaşılacak olan link üzerinden eğitim gerçekleştirilecektir.

Katılımcı sayısı 500 kişi ile sınırlıdır.

Başvuru sahiplerinin; Federasyonumuzun TEB-Gaziosmanpaşa/Ankara Şubesinde bulunan hesabına 400 TL. seminer ücretini yatırmaları gerekmektedir. Ödeme işlemleri TEB internet bankacılığı, TEB şubeleri veya TEB ATM’lerden yapılabilecektir. İşlem aşamaları:

  1. Fatura ödemeleri
  2. Diğer Kurum
  3. GSB Federasyonlar
  4. Kurum kodu 2533 olarak gerçekleştirilecektir.

Federasyonumuz sözleşmeli antrenörleri, İl Müdürlüklerinde atıcılık antrenörlüğü yapan sözleşmeli ve kadrolu atıcılık antrenörleri kurum kimlik belgelerini sisteme yüklemeleri ve/veya [email protected] adresine il müdürlüğü bünyesinde kadrolu veya sözleşmeli olarak atıcılık antrenörü olarak çalıştığına ilişkin il müdürlüğünden aldığı belgeyi yüklemeleri halinde seminer başvuru ücretinden muaftır.

Evraklarında eksiklik bulunan ya da seminer ücretlerini yatırmayan başvuru sahiplerinin yapacakları başvurular dikkate alınmayacaktır.

Ödeme Bilgileri

TEB Bankası şubelerinden (şube içerisinden) başvuruda mail adresine gelen Referans Numarası ile ödeme Yapılır. IBAN bilgisine gerek yoktur.

Ön Kayıt Başlangıç Tarihi : 23.11.2023

Ön Kayıt Bitiş Tarihi : 29.11.2023

E-DEVLET KAPISI ÜZERİNDEN BAŞVURU ADIMLARI

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart