Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

PARA ATICILIK HAVALI VE ATEŞLİ SİLAHLAR 3.KADEME ANTRENÖR UYGULAMA EĞİTİMİ

PARA ATICILIK/HAVALI VE ATEŞLİ SİLAHLAR 3. KADEME UYGULAMA EĞİTİMİ TARİHLERİ: 10-15 ŞUBAT 2024
ÖN KAYIT TARİHLERİ: 29 Ocak -07 Şubat 2024 (Ön Kayıt Tarihi Öncesinde Başvuru Yapamazsınız)


2023 yılı faaliyet programımızda yer alan Para Atıcılık 3. Kademe Havalı ve Ateşli Silahlar Antrenör Uygulama Eğitimi kursumuz, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanlığı bünyesinde, Şubat ayı içerisinde Ankara'da yapılacaktır.
Denklik ve Kurs başvuruları; e-devlet Spor Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır.


25.09.2023 tarih ve 5633202 sayılı Bakanlık Oluru ile 27.09.2023 tarihinde yürürlüğe giren Antrenör Eğitim Talimatımızca; “Federasyona bağlı spor dallarından herhangi birisinde (plak atışları para atıcılık, havalı-ateşli silahlar para atıcılık, işitme engelliler plak atışları, işitme engelliler havalı-ateşli silahlar, plak atışları veya havalı-ateşli silahlar) antrenör belgesine sahip olanlar, talepleri halinde aynı dalda olmak şartı ile (plak atışları ya da havalı-ateşli silahlar) denklik işlemi yaparak aynı kademedeki temel eğitim ve sınavından muaf olarak doğrudan uygulama eğitimine katılabilirler”.


Antrenör Eğitim Talimatına ulaşmak için TIKLAYINIZ


Kurs başvurusu için talep edilen ruh sağlığı ve hastalıkları uzman hekimlerince akıl sağlığı hastalığı bulunmadığına dair kararı gösteren sağlık raporunun başvuru sırasında sisteme yüklenmesi zorunludur. Alanında yetkin doktor tarafından alınmamış, eski tarihli (en fazla 6 ay) raporlar kesinlikle kabul edilmeyecektir. Raporu istenilen şekilde sisteme yüklenmemiş kursiyerlerin başvuruları iptal edilecek ve onaylanmayacaktır.


Uygulama eğitimine katılacak olan kişilerden başvuru için istenilen evraklar, e-devlet üzerinden sisteme yüklenecek olup, sağlık raporu asılları kurs günü kurs yöneticisi tarafından teslim alınacaktır.


Kurs katılım kontenjanları 60 kişi ile sınırlandırılmıştır. Başvuruların maksimum sayıyı aşması halinde Antrenör Eğitim Talimatımızın 7. maddesinin 3. fıkrası uyarınca değerlendirmeye alınacak ve kursiyerler belirlenecektir. Talep gelmesi halinde ileri tarihlerde talep edilen kademelerde uygulama eğitimi kursları açılmaya devam edecek ve Federasyonumuz resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından tarafından duyurulacaktır.


BAŞVURU ŞEKLİ
E-Devlet Denklik Başvurusu; E-Devlet Giriş/ Gençlik ve Spor Bakanlığı / Spor Bilgi Sistemi / Uygulamaya Git / Spor Elemanı / Denklik Başvuru ve diğer sekmelerin tamamlanması ile yapılacaktır. (Denklik Türü: Engelli Spor Federasyonları Denklik)


Denklik Başvurusu kabul edilen kişiler onay aldıktan sonra Uygulama Eğitimine Başvuru yapabilirler.


E-Devlet Kurs Başvurusu; E-Devlet Giriş/ Gençlik ve Spor Bakanlığı / Spor Bilgi Sistemi / Uygulamaya Git / Spor Elemanı / Kurs Başvuru / Antrenör/ ve diğer sekmelerin tamamlanması ile yapılacaktır.


ÖDEME
3.Kademe Denklik Başvurusu Onaylanarak Uygulama Eğitimi Kursuna Katılacaklar İçin Kurs Ücreti 1.800 TL
Uygulama Kurs ücreti; E-devlet üzerinden yapmış olduğunuz başvurunuzun Federasyon tarafından onaylanmasından sonra mail adresinize gönderilecek referans numarası ile TEB Bankasından kurum ödemeleri bilgisi (2533 Kurum Kodu) verilerek ön kayıt tarihleri içerisinde yatırılacaktır. TEB Bankası ATM’leri, şubeleri ve TEB internet bankacılığı yolu ile ve referans kodu ile ödemeler yapılacaktır.
Ödeme başka türlü yapılırsa başvuru asla kabul edilmeyecektir.

EĞİTİM
Tüm dersler yüz yüze olarak Ankara'da gerçekleştirilecektir.

PARA ATICILIK HAVALI VE ATEŞLİ SİLAHLAR 3. KADEME UYGULAMA EĞİTİMİ TARİHLERİ: 10-15 ŞUBAT 2024
ÖN KAYIT TARİHLERİ: 29 Ocak -07 Şubat 2024 (Ön Kayıt Tarihi Öncesinde Başvuru Yapamazsınız)



About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart