Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

2022 YILI ANTRENÖR VİZE SEMİNERİ VE VİZE İŞLEMLERİ

Federasyonumuzun 2022 yılı Havalı-Ateşli Silahlar ve Plak Atışları Antrenör Vize Semineri 04-05 Ocak 2022 tarihleri arasında Online Zoom Video Konferans programı üzerinden yapılacaktır

VİZE SEMİNERİ BAŞVURU FORMUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Toplantıya ait ID numarası ve şifre bilgileri, vize başvurusu kabul edilen antrenörlerimizin mail adresleri ya da telefon numaralarına iletilecektir.

DİKKAT!

Lütfen 04-05 Ocak 2022 tarihinden önce Vize Başvurusunda bulunmayınız.

Vize seminerini başarıyla tamamlayan (04-05 Ocak 2022 sonunda) antrenörlerimiz vize işlemlerini e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirilecektir. (e-Devlet Kapısı / Arama Kısmına (Spor Bilgi Sistemi) Yazılarak / Uygulamaya Git / Spor Elemanı / Vize Başvuru) Vize Başvuru Rehberi için buraya tıklayınız.

2022 yılı için antrenör vize ücreti 150 TL’dir.

  • Başvurunuzu tamamlandıktan sonra, vize ücretini e-Devlet Kapısı üzerinden Spor Bilgi Sistemine kayıtlı E-Posta adresinize gelen referans numarası ile TEB Bankası şubelerinden (Fatura ödemeleri, Diğer Kurum, GSB Federasyonlar, Kurum kodu 2533) kurumsal tahsilat olarak veya TEB Bankası internet bankacılığından yatırılabilirsiniz. (kurumsal tahsilat kodu: 2533)


NOT: Referans numarasıyla TEB Bankasına yapılacak ödeme dışında hiçbir şekilde havale, EFT, IBAN numarasına ücret yatırma kabul edilmeyecektir.

ÖNEMLİ NOT 1: Federasyon sözleşmeli, TOHM ve Olimpik Havuz antrenörlerimiz ile atıcılık antrenörlük görevini fiilen yerine getiren Genel Müdürlüğümüz ve İl Müdürlüklerimizin kadrolu ve sözleşmeli antrenörlerinden vize ücreti ALINMAYACAKTIR

2022 yılı vizesini yaptıran antrenörler resmi internet sitemizde e-taf bölümünde aktif olarak yer alacaklardır.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart